Så var det bloggen da..


Alle bilder: privat!

Hallo! Da jeg satt meg ned for å skrive et innlegg til dere, så måtte jeg virkelig sjekke hvor lenge det var siden sist gang. En og en halv måned - nesten to! Jeg har gått å tenkt litt på bloggen i det siste. Jeg liker egentlig ikke tanken på at den er der uten at det skjer noe, men på andre siden skjer det ikke noe i mitt liv jeg har en trang til å dele med vilt fremmede mennesker. Ikke misforstå - mange av dere føler jeg nesten at jeg kjenner, nettopp fordi vi har laget en liten armè av et bloggfelleskap, og det setter jeg pris på.
Jeg liker fremdeles å tvinge katten min til å posere forann kameraet, eller tvinge meg selv forann det for å ta et #SELFIE, men det å dra frem dataen for å skrive og dele - det liker jeg ikke like godt lengre. Ikke fordi det brått er "farlig" eller "skummelt," men jeg har rett og slett mistet interessen for bloggen.

Jeg har mye spennende som skjer fremover. Jeg har alt gjennomført 1/4 reiser i år, og jeg gleder meg så mye til de tre gjennværende. Jeg skal spille kavlik med langet som handler om å holde seg i andredivisjon neste sesong. Jeg jobber fremdeles masse og stortrives. Jeg har gode venner rundt meg til en hver tid, og prøver å være med de så mye jeg kan. Og det skjer selvfølgelig også mye mer, men i alt dette er bloggen nedprioritert og glemt - akkurat som den gamle CD'en du skulle spare på grunn av minnene men som nå ligger lengst inni hylla og du ikke orker å flytte på alt for å finne den frem. Jeg vet ikke om det var en god forklaring, men dere ser tegninga. Jeg vet at jeg ikke hadde trengt og skrive dette innlegget, for dere har vel skjønt det for lengst. Jeg er heller ingen toppblogger, verken før, nå eller i fremtiden, så jeg tror dette er veiens ende for bloggen. Jeg skal ikke slette den, for jeg har mange fine minner her, men den blir nok ikke oppdatert i nærmeste fremtid. Selvom det var fint å ha et sted jeg kunne dele bildene mine, så var det ikke like moro å få "fint bilde"-kommentarer i fleng uten at jeg egentlig fikk noe ut av det. Ikke missforstå, takk for at dere syntes bildet mitt var fint, det syntes jeg også. Noen av dere var flinke da, så takk til dere og. Det var vel det jeg ville si, så jeg runder av her. Takk til dere som har fulgt meg den siste tiden, og egentlig alltid - for noen av dere var trofaste lesere og jeg håper jeg var like flink tilbake. Dere vet hvem dere er, så igjen; takk. Ily ♥

Hvis det er interessant, så heter jeg Unniis på instagram og kommer til å legge ut en del hverdagsbilder og bedre fotografier der etterhvert.


  3 kommentarer

Postet av: Line Cecilie Larsen
Tror de fleste føler det sånn innimellom, at vi bare vil kaste bort alt som har med blogg å gjøre. Er ganske lei den "fint bilde" kommentaren jeg også.... GANSKE lei.. haha, uff. håper du kommer tilbake en gang igjen, virkelig <3
20.04.2014, 15:20
URL: http://www.licela.blogg.no
Postet av: Theresa
Håper du kommer tilbake en gang med masse inspirasjon og motivasjon!
24.04.2014, 18:07
URL: http://theresaso.blogg.no
Postet av: Mina Kanchan
Jeg håper virkelig du kommer tilbake en gang, for jeg liker virkelig bloggen din og følger jevnt med på den :) Men skjønner godt det der med at man mister interessen. Tro meg, jeg har vært der før! Jeg skal i hvert fall følge med videre på insta :)
24.04.2014, 18:55
URL: http://m1nakanchan.blogg.no
Postet av: Monica
Uff, jeg kjenner meg veldig igjen hvordan du har det med bloggen. Har hatt det sånn lenge selv, ikke før nå jeg har begynt så smått å blogge :-)
30.04.2014, 13:55
URL: http://www.moneo.blogg.no

TEKST

Takk :)


Navn:


E-post:


Bloggadresse:
hits